I år är inredning en het potatis och även om färgkulören i viss mån är stark är den harmoniska miljön i fokus. I den här artikeln kommer 2019 års inredningstrender förklaras lite närmare. Hur skapas den här härliga oasen med hjälp av rätt inredningsdetaljer?

Det här är året då hemmet ska inredas på ett ombonat sätt med detaljerna i fokus. Inslag såsom textilier och dekoration får en större roll när det gäller inredning. Den här typen av inredningsdetaljer kan med fördel shoppas på nätet. Kika in på Nolhaga Hem och inspireras av både inredning och dekoration till hemmet. Här bjuds det på kvalitetsprodukter för hemmets alla vrår till rätt pris. Handdukar till hemmaspat och mönstrat porslin är bara några exempel!

Praktisk inredning är inte tråkigt

En utmärkande trend för 2019 är den “praktiska” inredningen. Det handlar helt enkelt om att inredningen ska fylla en funktion. Men det betyder inte på något sätt att inredningen skulle bli tråkig. Tvärtom finns det numer många fiffiga detaljer som gör inredningen praktisk och snygg. Köket är ett utmärkt rum att inreda praktiskt. Årets hetaste mönstertrend är marmor som med fördel kan användas som material i köksbänkar och luckor. Men även som mönster på porslin och textilier.

Metallmaterial gör comeback 2019 och det är praktiskt med rostfria inredningsdetaljer och dekorationsinslag. Tipset är att låta trenden genomsyra hela rummet. Från stora arbetsytor till de små detaljerna.

Inredningsdetaljer att inte missa

2019 är året då inredningen gärna får vara lite vågad samtidigt som den harmoniska känslan ska finnas med. Stora statement mattor är bland annat än häftig trend i år. Det kan vara stora symboler eller varför inte det ett trendigt marmormönster på mattan? Den här typen av inredningsdetalj är definitivt något den inredningsintresserade bör införskaffa till hemmet.

Gul är en stark trendfärg i år inom inredning liksom mode. Det kan spontant kännas som en “skrikig” färg, men faktum är gul kan kombineras på många sätt. Gula toner kan varvas med jordnära färger och tillsammans skapa en harmonisk känsla i ett rum.

Avslutningsvis bör det härliga hemmaspat nämnas som en av årets stora inredningsdetaljer. Oavsett om badrummet är stort eller litet finns det knep för att skapa ett eget spa. Investera i nya fräscha handdukar, doftljus och dekorera med antika parfymflaskor. Ställ in en smidig liten högtalare så att spasessionen kan avnjutas till avslappnande musik.