Sommartider hej, hej Sommartider! Underbart, eller hur? Att sommaren är här alltså. Nu kan man bada överallt utan att behöva oroa sig över att det ska vara kallt, och bäst är det självklart att bada utomhus i en pool. Men, det är också en tid till att fundera över hur en ska göra för att kunna njuta av att bada, när sommaren är över. Visst, de må vara dumt att tänka på kallare och mörkare tider, men det är faktiskt smart – och att tänka på detta nu, det lönar sig. För det går ju faktiskt inte (eller jo, det kanske går men det blir otroligt mycket jobbigare) att påbörja ett specifikt bygge under vintern. Det är kallt och  försvårar ordentligt om vädret inte är på din sida. Så, helt enkelt: för att kunna njuta av din pool på vintern, är det bra om du ser över vilka möjligheter du har. Ett alternativ är ju så klart att glasa in uteplatsen, och då även poolen. Det kan man göra ganska smidigt, och du kan gå in på http://www.billigafonster.com/pvc-fonster-produkter/ för att läsa mer och hitta information om hur du kan använda dig av fönster och glas till bygget.

Om du inte har en pool hemma än, och funderar över att skaffa det, är det också något som ska ordnas med på sommaren. Det krävs dock en hel del planering om du är intresserad av att ordna pool till hemmet. Här har Svenska dagbladet skrivit om att bygga pool, och de inleder artikeln så här:

En pool är inget man spontanköper. Tvärtom gäller det att sitta ner med papper och penna och placera ut poolen på den perfekta platsen. Den ska vara solig och vindskyddad – för att det ska vara trevligt och behagligt att bada, men också för att det är mest energieffektivt. Det är viktigt att poolen inte placeras i närheten av höga träd och buskar som skräpar ner – poolen kräver ändå att man håller efter skräp varje vecka under säsongen.