Är du på jakt efter en ny bostad? Då finns det självklart några saker att ha i åtanke, och vad kan vara viktigare än att ha plats för någonting djupt som kan fyllas med vatten? Ja, vi tänker självklart på det här med pool – och vikten av att hitta rätt när man ska ge sig ut för att hitta ett nytt hem.

Det många inte är riktigt medvetna om när de letar hem, är att det faktiskt går att vara kreativ och hitta exakt vad man vill. Sen kanske man inte kan förvänta sig att allt ska finnas när man flyttar in, men det är däremot viktigt att det ska gå att ordna. Det är lite som det här paret vilket det skrivits om i GD.se, som ordnade en pool i vardagsrummet. Det låter kanske konstigt, men samtidigt – varför inte? Och det är just så man ska tänka vad gäller ens hem. Det viktigaste är ju att man trivs, och att man har allting man vill ha och behöver. Vill man ha en pool i vardagsrummet, ja varför inte? Det är ju faktiskt ens egna hem det handlar om. I artikeln säger kvinnan i artikeln (Petra) att det är ren lycka då varje detalj blev rätt. En av anledningarna till att det blivit så bra är att mannen i familjen (Jerry) jobbar i byggbranschen. Det är verkligen en inspirerande artikel och man känner ju verkligen att allting är möjligt.

Sen är det väl klart att man ska tänka på annat än om det går att bygga en pool i vardagsrummet när man letar bostad, men kontentan av det hela är: tänk utanför boxen!


Här snackar vi en bostad man skulle vilja ha!