Ljuset gör allt med en inredning, en trädgårdsdetalj och liknande. Det är med belysningen och ljuset som vi ser saker på ett annat sätt. Det blir inte bara ljust så att vi ser utan det blir också ett ljus som landar på ett speciellt sätt, med ett speciellt sken och belyser våra hem. Som professionell inredare så är man ofta medveten som just ljus och hur det faller på inredningen. Det möbleras efter alla ljuskällor och när något ska lyftas fram så görs detta med exempelvis tända ljus. Poolen är ingen skillnad och ska belysas som vilken annan snygg detalj främst nu när den är så populär.

belysning runt poolDet är sen ljummen sommarkväll och poolen är fylld med vatten. Det är dags att ta ett dopp och det är mörkt som i graven. Mysfaktorn försvinner direkt och plötsligt blir en simtur i poolen ett måste. I dag är vi bortskämda med elektricitet så varför inte använda det på rätt sätt? På http://confidentliving.se/produkter/belysning hittar vi alla lampor för både inne och ute. Se till att hitta rätt lampor som passar till din pool.

Poolen bjuder in till bad

Det klassiska när man ska inreda och dekorera runt en pool är att man använder sig av spotlights för att få rätt spridning på ljuset. Till och med i poolen finner vi belysning av detta slag och det är lätt att belysa poolen så att det bjuder in till ett dopp. Men vill du ändra lite och göra det mer eget så är det bara att dekorera med ljus precis så som du önskar, ta ett snyggt rep so du gillar och fäst i träd och liknande som finns i närheten av poolen. Ta sedan de lampor som du gillar bäst och börja dekorera repet med. Vissa använder ljusslingor, men man kan i stort sätt dekorera med alla möjliga sorters ljus.