Att inreda sitt badrum fint är något som många har någon slags vision över, men som faktiskt få genomför! Istället bryr man sig inte så himla mycket om hur det ser ut i rummet där man uträtter sina behov samt gör sig ren och fin. Något som egentligen är helt fel! Badrummet är ett av de rum i vårt hem som vi bryr oss om mest och påverkas mest av, så det är klart att vi ska göra allt för att det ska bli en så trevlig plats som möjligt!

Att lägga ner mycket tidoch energi på hur ens badrum ser ut är det inte alla som gör utan många bryr sig inte så mycket om det. Kanske har det blått och vitt kakel med matchande handdukar, men finare än så blir aldrig riktigt badrummet för de flesta. Något som alltså är helt fel! Det finns massor av möjligheter när det kommer till just badrummet, särskilt om man inte är rädd för att ta ut inredningen helt och hållet. Badrummet är trots allt ett av de rum som påverkar oss mest i våras hem, så det är klart att man ska inreda det fint. Låt oss därför ta upp några tips på vad man kan tänka på när man ska shoppa inredning!

  • Att hitta massor av härliga antikfynd är något som är roligt att göra för hela lägenheten eller huset, men många glömmer bort badrummet. Men bara för att det finns vatten i badrummet betyder det såklart inte att man kommer förstöra möblerna. Med en bra fläkt håller sig fuktnivån på en bra skala, och ens fina antika badrum likaså! Ett tips är att kolla in auktioner hos barnebys för att hitta bord, stolar med mera som kan passa perfekt i ens nya, fina badrum!
  • Duschen är något av det allra viktigaste i ett badrum. Inte bara för att den är en av de stora anledningarna till att rummet finns från början, utan också för att man använder den mycket och därför bör den vara bra. Har man en långsam stråle där det tar minst en minut att skölja ur schampot ur håret är det alltså med andra ord dags att byta ut den till en ny och mycket bättre! Morgonduschen kommer bli fem minuter kortare.
  • Blommor är ett enkelt knep till ett härligt badrum! Alla uppskattar vi en bukett av fina och väldoftande blommor, inte minst i badrummet! Att byta ut blommor en gång i veckan, eller ha en vacker krukväxt, påverkar känslan i rummet väldigt mycket! Ett enkelt men väldigt effektivt tips till ett lite trevligare badrum, helt enkelt.

Alla gillar att inreda sitt badrum på olika sätt, och det viktigaste är såklart att man utgår ifrån sig själv och hur man känner när det är dags att shoppa. Då brukar det oftast bli bra. Annars kan man alltid hitta massa inspiration på nätet och i tidningar om man har lite svårt för sig. För man vill trots allt inte ha Sveriges fulaste badrum! Så är det bara.